Just another WordPress site

Col·lectiu mèdic

Assegura la teva professió

A ASSSA avancem, cada dia ens plantegem reptes nous, treballem per millorar els nostres serveis i per oferir-te una gamma de productes cada vegada més àmplia.

Per això, hem creat una nova pòlissa d’Accidents dissenyada en exclusiu per a professionals. Una pòlissa amb cobertures excepcionals i a un preu realment interessant.

Però, a més, a tots els professionals de la salut com tu, en els que hem depositat la nostra confiança i que formeu part del nostre quadre mèdic, ASSSA us gratifica amb un 10% de descompte.

15 € / mes

Contractació dels nostres serveis

Veure altres modalitats

Podem accelerar els passos de contractació si ens proporciones les següents dades. Un cop rebudes, un assessor comercial es posarà en contacte en el termini de 72 hores per formalitzar la contractació.

   

  Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

   ET TRUQUEM

   Emplena el formulari i et truquem

   Truca'ns al 965 200 106

   965 200 106

   Seleccioneu l'idioma

   Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

   Tancar

   NOTA INFORMATIVA

   REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

   Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

   El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

   Tancar

   INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

   EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

   CONTINUAR