Just another WordPress site

Blog

protector solar

Coneix els errors més habituals en l’aplicació del protector solar

17-07-2024 Cuida de la teva salut

El protector solar és imprescindible per tenir cura de la pell i evitar possibles melanomes. Però sabies que la majoria de les persones no se l’aplica correctament? Fer-ne un mal ús pot deixar desprotegides moltes zones de la pell. Aquests són els errors més comuns:

fluor

Com subministrar el fluor adequat?

03-07-2024 Dental

És comú que els dentistes recomanin l’ús de dentifricis i col·lutoris bucals amb fluor per tenir una millor cura de les dents, ja que prevé les malalties de la boca i actua sobre l’esmalt.

Segur Estudiants

Assegurança de salut per a estudiants

20-06-2024 Assegurances

Espanya és una de les destinacions educatives preferides per als estudiants internacionals. El seu atractiu no només rau en la riquesa cultural, la varietat gastronòmica i les temperatures agradables, sinó també en la qualitat de les universitats, dels centres de formació, de les escoles d’idiomes i dels màsters, que se situen en llocs destacats dels […]

tall de digestió

És real el tall de digestió?

05-06-2024 Consells de salut

«Si no esperes dues hores per banyar-te, tindràs un tall de digestió». Aquesta frase, tan típica a l’estiu, no és del tot certa. En realitat, el terme «tall de digestió» no té cap base científica perquè el procés digestiu no pateix cap fallada ni es paralitza.

carbohidrats

Mite o realitat: els hidrats de carboni engreixen?

29-05-2024 Cuida de la teva salut

Els hidrats de carboni o carbohidrats constitueixen un dels tres grups de macronutrients que aporten l’energia necessària per a l’activitat diària i per al metabolisme. Això no obstant, se’ls ha demonitzat durant molt de temps i se’ls considera els que més engreixen. De fet, si pregunto als meus pacients quin tipus de nutrient engreixa més, […]

hipertensió

Aprendre a controlar la hipertensió

15-05-2024 Cuida de la teva salut

La pressió arterial (PA) mesura la força que fa la sang, controlada pel cor, a les parets de les artèries perquè arribi adequadament a tots els teixits de l’organisme i els proporcioni l’oxigen i els nutrients necessaris per al seu funcionament correcte.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR