Just another WordPress site

Blog

Halitosi

23-11-2022 Consells de salut

L’halitosi, també coneguda com a «mal alè», és un problema que s’acostuma a associar a una mala higiene bucal o a malalties de la cavitat bucal, però també pot indicar malalties sistèmiques greus que requereixen un diagnòstic i un tractament.

Buf cardíac

09-11-2022 Consells de salut

Els bufs són sorolls patològics ocasionats per les vibracions produïdes pel flux sanguini. Es detecten a les exploracions mèdiques amb el fonendoscopi durant l’auscultació cardíaca i acostumen a sentir-se millor o amb més intensitat a la zona del tòrax més propera al punt d’origen. La seva intensitat es valora de l’1 al 6, considerant que […]

Edulcorants: aliats o enemics?

26-10-2022 La teva alimentació

En primer lloc, definirem què són els edulcorants. Es diu edulcorant a aquella substància que aporta sabor dolç a un producte, però actualment quan parlem d’edulcorants pensem en substàncies que podem utilitzar com a alternativa al sucre per a endolcir aportant menys calories (kcal).

Malaltia boca – mà – peu

11-10-2022 Consells de salut

Què és la malaltia? Es tracta d’una infecció vírica típica de la infància, que afecta sobretot nens petits, entre 1 – 3 anys. Sol aparèixer en forma de brots, en qualsevol època de l’any, sent més freqüent a la primavera i l’estiu.  

Mal d’esquena: l’exercici com a clau per a prevenir-lo

28-09-2022 Practica esport

Pateix de mal d’esquena? Si ha passat d’una molèstia lleu a un dolor intens afectant el seu estat d’ànim i a les seves tasques de casa diàries, li diran que és una cosa normal, però si no millora la postura i no fa exercici físic adaptat ho tindrà complicat.

Vitamina E (Tocoferol)

14-09-2022 Consells de salut

La vitamina E és una vitamina liposoluble. No es dissol en aigua i no s’elimina per l’orina. S’emmagatzema, fonamentalment, en el fetge i en els teixits grassos.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar