Just another WordPress site

Blog

Llenties amb pop

Llenties amb pop

12-02-2024 Receptes Saludables

Presentem aquest saborós i sorprenent plat d’elaboració ràpida i senzilla. Aprofitant les propietats dels productes de mar i terra, la xef Gema Penalva ha aconseguit elaborar aquesta recepta plena de nutrients i vitamines saludables per l’organisme.

Vitamina D

Com aconseguir vitamina D a l’hivern?

31-01-2024 Consells de salut

Sempre s’ha dit que el sol i, per tant, la vitamina D són fonamentals per a les persones. Però saps fins a quin punt això és cert? No només afecta l’estat d’ànim, sinó que també té un paper imprescindible en els teixits del cos.

Plato Harvard

El plat de Harvard, un mètode més visual per a una alimentació saludable

17-01-2024 Cuida de la teva salut

Quins aliments hem de menjar cada dia? Com els hem d’estructurar? Quines proporcions són les adequades per aconseguir tots els nutrients per a l’organisme?

taques dents

Taques a les dents: ens han de preocupar?

10-01-2024 Cuida de la teva salut

Les taques a les dents són un problema comú que pot repercutir en l’aspecte del nostre somriure. Quan apareixen, moltes persones es preocupen perquè en desconeixen l’origen i com actuar, i pensen que potser poden afectar la salut de la seva boca. Però, realment, ens han d’alarmar?

Lents intraoculars fàquiques: què són?

20-12-2023 Cuida de la teva salut

Les lents intraoculars són lents artificials transparents que s’implanten en l’ull per corregir diversos problemes de vista. N’hi ha de dues grans categories, segons les necessitats: fàquiques i pseudofàquiques.

ciàtica

Com alleujar la ciàtica?

05-12-2023 Consells de salut

La ciàtica és un dels dolors més incapacitants i afecta o afectarà un 80 % de la població. En la majoria dels casos, acostuma a desaparèixer en poques setmanes amb tractament, però pot empitjorar si tossim, esternudem, estem asseguts durant molta estona o fem repòs absolut.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR