Just another WordPress site

Blog

Com podem cuidar el cor?

14-03-2023 Consells de salut

Aquest 14 de març, Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular, donem a conèixer les pautes essencials per protegir el cor. Per aconseguir-ho, cal basar-se en dos principis bàsics de la medicina: la PREVENCIÓ i els FACTORS DE RISC (FR); en aquest cas, els factors de risc cardiovascular.

Col·lapse de l’oclusió posterior: per què perdre una dent pot provocar-ne la pèrdua d’altres?

01-03-2023 Dental

El col·lapse de l’oclusió és un dels problemes odontològics més complexes que es resolen a les clíniques dentals, amb un tractament complicat i de dificultat patològica. Aquesta disfunció de la masticació que genera tants problemes es podria evitar amb un tractament precoç.

Medicina preventiva i revisions mèdiques: “més val prevenir que curar”

16-02-2023 Assegurances

Comptar amb una assegurança de salut és beneficiós per tal que, en cas de malaltia, pugui ser atès ràpidament i de manera professional en centres mèdics privats. Així mateix, facilita l’obtenció precisa de diagnòstics i permet consultar amb el metge les pautes i proves que cal seguir per un tractament correcte.

Què és la intolerància a la lactosa? Causes i actuació

01-02-2023 Consells de salut

La llet i els derivats lactis de vaca o altres animals, com el formatge o el iogurt, són el principal grup d’aliments necessaris per cobrir les necessitats de calci i vitamina D. La lactosa n’és el sucre principal (cada 100 ml de llet en conté 5 g).

Hipoacúsia en la tercera edat

18-01-2023 Cuida de la teva salut

Denominem presbiacúsia a la sordesa natural que se va establint progressivament a causa de l’envelliment per deterioració de l’oïda interna. Com la longevitat va en augment, es converteix en un tema d’importància, perquè es veu cada vegada amb més freqüència.

La biohabitabilitat i la salut de l’espai que habitem

04-01-2023 Cuida de la teva salut

Amb freqüència, solem mesurar i avaluar el grau de contaminació de l’espai exterior dels nostres pobles i ciutats. Aquests mesuraments són realitzats, habitualment, per organismes oficials o privats que difícilment tenen accés als nostres hàbitats i espais de treball.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar