Just another WordPress site

Notícies

Seguim impulsant els escacs amb el Club ASSSA Enric Valor

26-01-2023

Practicar esport és primordial per a la cura de la salut. Per això, continuem un any més patrocinant el Club d’Escacs ASSSA Enric Valor, un club escola amb més de 25 anys de recorregut que ha assolit multitud d’èxits amb el seu treball diari i la passió dels jugadors.

Incorporació Torregrosa Salud (Barcelona)

19-01-2023

Seguim consolidant el nostre Quadre Mèdic a Badalona (Barcelona) amb la incorporació de la clínica Torregrosa Salud, centre amb tracte familiar i servei individualitzat que uneix professionalitat, afecte i innovació en la cura de la Salut.

Inclusió Hospital HM Rivas (Madrid)

12-01-2023

Incorporem al nostre Quadre Mèdic el nou Hospital Universitari HM Rivas (Madrid), un centre a l’avantguarda de la sanitat privada que compta amb tecnologia punta i un equip mèdic altament qualificat a l’atenció del pacient.

Alimentació saludable en 2023

05-01-2023

Una alimentació correcta és clau per enfortir les defenses, prevenir les malalties i, en definitiva, millorar la qualitat de vida. Per això, aquest any al Calendari ASSSA 2023 apostem per conscienciar sobre la seva importància i animem al consum de fruites i verdures de temporada.

Compromesos amb la solidaritat

29-12-2022

A ASSSA tenim un sòlid compromís amb el benestar i amb la cura de les persones. Seguint el nostre pla de Responsabilitat Social Corporativa, ens impliquem en causes que beneficien a la societat i construeixen un món més just.

Gran acollida del I Circuit d’Escacs ASSSA Enric Valor

22-12-2022

El I Circuit ASSSA Enric Valor va culminar amb una competició presencial d’alt nivell a Alacant el 17 de desembre. Els tornejos online, iniciats el 30 d’octubre, van reunir a una multitud de participants de diferents comunitats autònomes, entre ells diversos campions d’Espanya.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar