Just another WordPress site

Notícies

Inclusió Clínica Bofill Figueres (Girona)

Inclusió Clínica Bofill Figueres (Girona)

29-10-2020

En els darrers mesos hem millorat significativament  el nostre quadre mèdic en la província de Girona al qual ara sumem la recent incorporació de la Clínica Bofill de Figueres.

Millorem les cobertures d’assistència mèdica urgent en viatge

15-10-2020

En ASSSA treballem per oferir la màxima qualitat en les nostres assegurances de salut, prova d’això, és la millora de les cobertures d’assistència mèdica urgent en viatge.

Major inversió online en la campanya publicitària 2020-2021

08-10-2020

Un any més la publicitat online és la protagonista de la nostra campanya publicitària, aquesta vegada amb un important increment d’inversió en mitjans digitals i xarxes socials.

Nova targeta electrònica sense copagaments

24-09-2020

En ASSSA, com a part del nostre compromís, ens esforcem dia a dia per oferir sempre el millor servei, per això, estem introduint la nova targeta electrònica, que ja és una realitat en algunes zones i que s’anirà incorporant progressivament en la resta de zones on estem operatius. Gràcies a aquesta targeta, els nostres assegurats […]

Inclusió Centre Mèdic Sanysa a Almoradí (Alacant)

17-09-2020

Ampliem el nostre quadre mèdic amb la inclusió del centre Sanysa del Llevant, ubicat en la localitat d’Almoradí, al sud de la província d’Alacant.

Articles de protecció en el nou merchandising

10-09-2020

En ASSSA escollim acuradament els articles promocionals, en aquesta ocasió, degut a la situació que vivim actualment hem fet especial èmfasi en articles destinats a la protecció i la higiene.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

ET TRUQUEM

Emplena el formulari i et truquem

política de privacitat

Truca'ns al 965 200 106

965 200 106

Seleccioneu l'idioma

Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

Tancar