Just another WordPress site

Notícies

Incorporació d’EV MEDICAL AGUADULCE (Almeria)

29-09-2022

Ampliem el nostre Quadre Mèdic a Almeria amb la inclusió d’EV MEDICAL AGUADULCE, un centre d’especialitats enfocat en l’assistència, el diagnòstic i la prevenció que compta amb l’última tecnologia i professionals altament qualificats i en contínua formació.

Junts continuem compartint Salut

20-09-2022

Sabem que t’importa la Salut i el benestar dels teus. Per això i pel magnífic resultat obtingut des del seu llançament, ampliem la Campanya de Recomanacions 2022 fins al 14 de desembre.

Nova sucursal ASSSA a Calpe (Alacant)

15-09-2022

Ampliem la nostra xarxa d’oficines amb una NOVA SUCURSAL situada a CALPE, localitat emblemàtica de la Costa Blanca, amb la qual posem a la disposició dels nostres assegurats una nova oficina ASSSA a la província d’Alacant.

Gran resultat del nostre equip al Campionat d’Espanya

08-09-2022

El club d’escacs ASSSA Enric Valor ha aconseguit un meritori 11è lloc al Campionat d’Espanya per equips, celebrat entre els dies 22 i 27 d’agost a Linares (Jaén), en què van participar 57 clubs i més de 250 jugadors de tota Espanya.

Creixem en igualtat

01-09-2022

Avancem amb el nostre Pla d’Igualtat, posat en marxa per garantir la igualtat de tracte i oportunitats entre totes les persones que componen la nostra organització.

Renovem cartelleria ASSSA

25-08-2022

Llancem nova cartelleria que vestirà les nostres oficines i agències amb l’actualitzada identitat visual, utilitzant imatges fresques i optimistes que comuniquen la tranquil·litat i el benestar que proporcionem als nostres Assegurats.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar