Just another WordPress site

Notícies

INCLUSIÓ

Inclusió Clínica MIO (València)

16-05-2024

Continuem ampliant el nostre Quadre Mèdic amb la incorporació de la Clínica MIO a Gandia (València). Aquest centre, situat en una zona accessible, compta amb la última tecnologia per aconseguir resultats exactes i tractaments personalitzats.

Participem en el Homes, Gardens & Lifestyle Show

09-05-2024

El dissabte 11 de maig vam acudir a la 13º edició de Homes, Gardens & Lifestyle Show, aquesta vegada a l’Hotel Suitopia de Calpe (Alacant), un esdeveniment orientat a ciutadans internacionals que reuneix a més de 60 companyies de diversos sectors a la zona de la Costa Blanca.

ASSSA DENTAL

Reprenem la Promoció Dental de descomptes

02-05-2024

Pensant en contractar una assegurança per tenir cura del seu somriure? A ASSSA tornem a activar la promoció dental basada en percentatges de descompte pels productes ASSSA Dental i Extradental.

ASSSA GOLF

ASSSA a Alhama Signature Golf Academy

25-04-2024

Darrera l’acord de patrocini amb l’Acadèmia Juvenil Alhama Signature Golf, la nostra imatge de marca ja esta present a l’equipament dels alumnes per acompanyar-los durant els entrenaments i en les diferents competicions.

Campionat d’Escacs Inter clubs Comunitat Valenciana

18-04-2024

Els jugadors del Club d’Escacs ASSSA Enric Valor aconsegueixen assolir el pòdium classificant-se en tercera posició en les categories Divisió d’Honor, 1ª Autonòmica Sud i Promoció en el Campionat d’Escacs Inter clubs Comunitat Valenciana.

Assegurances de Salut

Les Assegurances de Salut a l’alça

10-04-2024

Cada vegada més persones confien en les assegurances de salut privades. A Espanya quasi un 30% de la població disposa de cobertura sanitària privada, i s’espera un augment en el sector del 6% en 2024, com assenyala ICEA (Servei d’Estadístiques i Estudis del Sector d’Assegurances a Espanya). El motiu és el creixent interès per la […]

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR