Just another WordPress site

Notícies

Acord de patrocini amb el CLUB D’ESCACS ENRIC VALOR

22-06-2022

A ASSSA donem suport i difonem la pràctica de l’esport com a hàbit de vida saludable, sigui físic o mental. És per això que la nostra Companyia ha arribat a un acord de patrocini per als pròxims tres anys amb el CLUB D’ESCACS ENRIC VALOR.

ASSSA viatja sempre al teu costat

16-06-2022

Després d’aquests darrers anys, sembla que ha tornat la normalitat. Amb la millora de les restriccions i l’augment de la interacció social, cada cop hi ha més persones que s’animen a preparar les vacances d’estiu per gaudir al màxim.

Balanç positiu del nostre equip de Pàdel

09-06-2022

Aquesta temporada ha estat molt satisfactòria per al nostre equip femení de Pàdel, ha estat molt competitiva i amb un alt nivell de joc i esportivitat.

Inclusió Clínica GMA (Barcelona)

02-06-2022

Ampliem el nostre Quadre Mèdic a la ciutat de Barcelona amb la inclusió de la Clínica GMA (Grup Medicina Avançada), centre de referència situat en la coneguda Av. Diagonal, en el barri de les Corts.

Junts compartint Salut – Campanya de Recomanacions 2022

26-05-2022

Qui té un amic té un tresor i quina millor manera de continuar cuidant de les persones que estimem, que transmetent-los la importància d’assegurar la seva salut. Per això, llancem un any més la nostra Campanya de Recomanacions.

A l’estiu, protegeix-te del sol i gaudeix!

20-05-2022

Arriba l’estiu i el sol ens omple d’energia i bon humor, és indispensable per a l’organisme humà, entre altres raons perquè és la principal font de vitamina D fonamental per als nostres ossos. Però exposar-se al sol amb altes temperatures i sense protecció pot tenir efectes perjudicials per a la nostra salut.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar