Just another WordPress site

Notícies

Merchandising ECOLÒGIC ASSSA

10-06-2021

En ASSSA vetllem per la cura del medi ambient. Cada gest compta i per això hem apostat per una línia ecològica pel nou merchandising de la temporada sota el Claim: “Ningú pot fer-ho tot, però entre tots podem fer alguna cosa”

La nova targeta electrònica ja disponible en totes les zones

01-06-2021

La implantació en ASSSA de la nova targeta electrònica sense copagaments ja és una realitat, i amb ella, culminem un projecte digital de gran rellevància pels nostres Assegurats i per la nostra Companyia.

Compromís social, nova flota de vehicles híbrids ASSSA

27-05-2021

En ASSSA renovem i ampliem la nostra flota d’automòbils incorporant en aquesta ocasió vehicles híbrids-elèctrics per contribuir a la protecció mediambiental reduint el consum de combustible i l’emissió de gasos a l’atmosfera.

Inclusió Clíniques Oftalvist (Almeria i València)

20-05-2021

En ASSSA seguim ampliant i millorant el nostre Quadre Mèdic, aquesta vegada amb la inclusió de dues clíniques del Grup Oftalvist a les ciutats d’Almeria i de València, sumant-se a les d’Alacant, Albacete, Màlaga i Murcia.

Benvinguts assegurats AME

13-05-2021

La gran família ASSSA segueix creixent darrera la integració d’AME Asistencia Médica de Barcelona en la nostra Companyia i des d’aquí donem la benvinguda a tots els assegurats.

Consolidem la nostra xarxa d’oficines

06-05-2021

Darrera l’obertura de les nostres noves sucursals a Murcia i a Màlaga en els últims mesos, hem reestructurat la nostra xarxa d’oficines amb Direccions Territorials a Madrid i a Barcelona per oferir un millor servei als nostres assegurats.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar