Just another WordPress site

Notícies

Campanya de Recomanacions

Junts compartint Salut – Campanya de Recomanacions 2023

25-05-2023

Tenir cura de la Salut és una gran responsabilitat, i que els Assegurats confiïn en nosaltres per això, i ho expliquin a altres és el motor que ens impulsa per a seguir avançant. Per això, agraint la seva gran feina, i sabent que l’important és sentir-se protegit, llancem la nostra Campanya de Recomanacions 2023.

ASSSA Torneig Benèfic

ASSSA col·labora en el Torneig Benèfic de Golf MABS

18-05-2023

Fidels a la nostra responsabilitat social, el 13 de maig vam participar en un torneig benèfic de golf realitzat a Camposol Golf Club, Mazarrón (Murcia), en suport a l’associació MABS Cancer Support Fundación, una ONG que ajuda a les persones amb càncer per a cobrir les seves necessitats i millorar la seva qualitat de vida.

Dia de l'Assegurança

ASSSA en el Dia de l’Assegurança

11-05-2023

El 14 de maig commemorem el Dia de l’Assegurança, una data que celebra la creació de la primera llei que va regular les companyies asseguradores fa 115 anys, i que subratlla la importància de protegir a les persones.

Incorporació Clíniques Ascires (València)

04-05-2023

Incloem en el nostre Quadre Mèdic les cinc importants Clíniques Ascires de la província de València, un grup biomèdic amb més de 50 anys de trajectòria bolcat en la investigació i amb atenció en idiomes.

ARLI ASSSA

Benvinguts Assegurats ARLI

25-04-2023

Seguim amb el nostre creixement orientat a la cura de la Salut. Fent patent la nostra dedicació al benestar de les persones, donem la benvinguda als Assegurats de la Mutualitat de Previsió Social de les Arts del Llibre (ARLI), que s’uneixen a la gran família ASSSA.

Noves sucursals ASSSA a la Marina Alta (Costa Blanca)

18-04-2023

A ASSSA treballem sempre per oferir un servei proper, personalitzat i professional en diferents idiomes. Per això, i com a part del nostre compromís amb la zona de la Marina Alta, obrim dues noves sucursals en una ubicació excel·lent a Dénia i Calp, dissenyades per acompanyar el creixement d’aquests darrers anys i en sintonia amb el futur […]

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar