Just another WordPress site

Notícies

Campanya de recomanacions 2024

Campanya de recomanacions 2024

18-07-2024

Encara pots beneficiar-te de la nostra Campanya de Recomanacions! Una acció per agrair la confiança dels nostres Assegurats en la que subratllem la importància de protegir la Salut dels nostres éssers estimats.

Club d'Escacs ASSSA

Reptes complerts del Club d’Escacs ASSSA Enric Valor

11-07-2024

El nostre Club d’escacs celebra el seu fi de curs amb la satisfacció d’haver aconseguit magnífics resultats en la multitud de competicions en les quals ha participat, demostrant la seva dedicació i aprenentatge, i assolint nombrosos reconeixements.

Inclusió

Inclusió Policlínico Virgen del Alcázar Vera – Healthcare (Almeria)

04-07-2024

Seguint amb l’ampliació del nostre Quadre Mèdic a Andalusia, incloem el Policlínico Virgen del Alcázar Vera – Healthcare a la localitat de Vera (Almeria), un centre polivalent amb noves instal·lacions i magnífica ubicació que ofereix servei de consultes i tractaments mèdics.

Xarxes Socials ASSSA

ASSSA en el Dia Mundial de les Xarxes Socials

27-06-2024

Les xarxes socials són una eina fonamental per comunicar-se i estar més informat. A ASSSA sabem de la seva importància per estar connectats amb els nostres assegurats i interessats, i per això ens unim a la seva commemoració el 30 de juny.

Segur Estudiants

Assegurança de Salut per a estudiants internacionals

20-06-2024

Espanya, per la qualitat de les seves institucions educatives, és el lloc perfecte per a formar-se professionalment. Amb l’objectiu d’apropar-nos també a aquest públic, disposem d’una assegurança de salut per a estudiants internacionals.

Inclusió

Incorporació Ripoll i De Prado SportClinic

13-06-2024

A ASSSA apostem sempre per la qualitat del nostre Quadre Mèdic. Per això, en aquesta ocasió incloem 7 clíniques de Ripoll i De Prado SportClinic ubicades en les províncies d’Alacant, Múrcia, Almeria i Màlaga. Es tracta d’una institució mèdica amb nombrosos premis i acreditació d’Excel·lència FIFA.

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR