Just another WordPress site

Sobre ASSSA

Des de 1935 cuidant de la salut

Et donem la benvinguda a ASSSA, una Companyia nacional amb més de 80 anys d’experiència oferint assegurances de salut de qualitat, cuidant dels nostres assegurats i desenvolupant-nos amb àmplia solvència.

Els anys passen i la nostra motivació segueix intacta, per això ens esforcem diàriament per complir el nostre objectiu d’oferir la millor assistència sanitària del mercat.

Mirem amb il·lusió cap al futur assumint nous i importants reptes per aconseguir cada vegada millors resultats i posicionar-nos com una de les companyies més importants del sector.

Els valors que ens caracteritzen són els que ens inspiren per desenvolupar-nos i superar-nos dia a dia.

 • Qualitat: gràcies als nostres anys d’experiència oferim un servei amb els més alts estàndards de qualitat i eficàcia.
 • Solvència: la nostra àmplia solvència ens permet garantir la protecció de tots els nostres assegurats.
 • Cura: cuidem amb detall tot el que fem per transmetre l’afecte que posem en el nostre treball.
 • Vocació: el nostre caràcter emprenedor i la il·lusió que posem ens impulsa a oferir sempre el millor servei.
 • Compromís: ens esforcem dia a dia per complir de manera exigent el nostre Compromís amb tots els que formen part de la família ASSSA: assegurats, mediadors, metges i empleats.

Més de 80 anys d’història

Som una Companyia amb molta història i tradició.   La nostra àmplia trajectòria ens ha convertit en una de les Entitats més experimentades en el sector assegurador de salut.   L’esperit de superació i ajuda constant ens ha marcat des dels nostres inicis i l’hem sabut mantenir amb el pas del temps, sense oblidar els nostres orígens i sempre amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia.   Seguim creixent a pas ferm i la nostra evolució es veu reflectida en la confiança que depositen en la nostra Companyia cada vegada més persones.
CONEIX LA NOSTRA HISTÒRIA

Estem compromesos

La salut és la nostra raó de ser, d’aquí la nostra forta vinculació amb el benestar de la societat i la cura del medi ambient.   Adquirim diversos compromisos i els portem a terme mitjançant la nostra col·laboració en diferents accions socials, aportant el nostre granet de sorra per millorar l’entorn que ens envolta.   Empatitzem amb la societat i ens esforcem en desenvolupar un pla de Responsabilitat Social Corporativa que contribueix a aconseguir un món més just i equilibrat.
ELS NOSTRES COMPROMISOS

Equip ASSSA

Per seguir amb la nostra trajectòria empresarial i estratègia de creixement, ampliem constantment el nostre equip de professionals.   La diversitat del nostre capital humà ens permet oferir un servei proper i ens enriqueix com a corporació.   Com a base del nostre creixement apostem pel valor de les persones, formant una corporació sòlida i humana.   Treballem en equip i amb passió per arribar més lluny.
TREBALLA AMB NOSALTRES

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR