Just another WordPress site

Medicina preventiva i revisions mèdiques: “més val prevenir que curar”

16 de febrer de 2023Assegurances

Comptar amb una assegurança de salut és beneficiós per tal que, en cas de malaltia, pugui ser atès ràpidament i de manera professional en centres mèdics privats. Així mateix, facilita l’obtenció precisa de diagnòstics i permet consultar amb el metge les pautes i proves que cal seguir per un tractament correcte.

Tenint en compte les diferents demandes personals, cal triar el que millor s’ajusta a les necessitats. Així doncs, a més de nombrosos avantatges de l’assegurança de salut, hi ha modalitats que inclouen plans de prevenció per anticipar-se a les malalties.

La salut no consisteix únicament en trobar-se bé en un determinat moment, sinó també en saber que ens sentirem bé el dia de demà. Per això, és necessari entendre la importància de la prevenció i la seva gran influència en el benestar de les persones.

Per promocionar la salut a través de la prevenció és fonamental seguir una sèrie de pautes en el dia a dia i eliminar d’altres per a minimitzar l’impacte que puguin causar. Hàbits com fumar, beure alcohol en excés o no fer exercici regularment poden suposar un problema de salut i comportar malalties sèries a llarg termini com poden ser les malalties cardiovasculars o el càncer.

Però això no és tot. La prevenció també ha d’anar de la mà de la medicina, necessària per vigilar la salut, comprovar que tot està correcte, detectar malalties en una etapa primerenca i avançar-se al seu tractament.

En ASSSA, la medicina preventiva és prioritària i disposem de diferents modalitats d’assegurança de salut per adaptar-nos a cada Assegurat, incloent-hi diferents plans de prevenció.

En la nostra modalitat Plus, s’ofereixen revisions mèdiques per a la prevenció de malalties de mama i ginecològiques, osteoporòtiques, malalties urològiques i de cor. A això, la nostra modalitat Master afegeix plans de prevenció pel càncer de còlon que la nostra exclusiva modalitat SUMMUM també incorpora i que a més amplia oferint una revisió mèdica integral incloent altres assistències al seu complet pla de prevenció. A més d’això, totes les revisions anuals ASSSA són realitzades a través d’especialistes mèdics acuradament seleccionats que permeten oferir als nostres Assegurats continuar gaudint de la seva tranquil·litat i benestar.

ASSSA Assegurances de Salut
La informació publicada en aquest mitjà no substitueix ni complementa cap manera l’atenció directa d’un metge, ni el seu diagnòstic, ni el tractament que prescrigui; tampoc s’ha d’utilitzar per a l’autodiagnòstic.
L’ús que faci el lector d’aquest servei es realitza sota la seva exclusiva responsabilitat.
ASSSA recomana que per a qualsevol qüestió relacionada amb la seva salut consulti sempre amb un metge.
Tornar

Protecció en viatges

juny 16, 2022 Assegurances

Viatjar és una magnífica experiència, ja sigui per a descobrir nous llocs i cultures o per a desc…

La tranquil·litat de que la seva companyia no cancel·li l’assegurança

octubre 28, 2021 Assegurances

Davant la possibilitat de córrer un risc, per naturalesa, les persones prenem mesures de prevenció…

Visat i Residència

Assegurança de salut per al Visat i el permís de Residència a Espanya

agost 17, 2023 Assegurances

En un món tan globalitzat com l’actual, són moltes les persones que, en algun moment de la seva …

ASSSA Magazine 33Gen - Jun 2024

ASSSA Magazine 32Jul - Des 2023

ASSSA Magazine 31Gen - Jun 2023

ASSSA Magazine 30Jul - Des 2022

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR