Just another WordPress site

Acord de patrocini amb l’Acadèmia Juvenil Alhama Signature Golf

15 de febrer de 2024

A ASSSA estem compromesos amb l’esport i fomentem la seva pràctica tant en adults com en petits. Per això, durant aquest any patrocinarem a l’Acadèmia Juvenil Alhama Signature Golf a Alhama de Murcia (Murcia), un espai on nens i joves de diferents edats i nacionalitats aprenen i es diverteixen.

L’acadèmia, en constant creixement d’alumnes, està ubicada en un dels considerats millors camps de golf d’Espanya i té programats 20 tornejos durant el 2024 que es realitzaran a Alhama Signature Golf i en altres camps regionals.

Amb aquest patrocini difonem valors com l’esportivitat, la disciplina, el respecte, la companyonia i la humilitat, aspectes amb els quals s’identifica la nostra Companyia.

Tornar

ASSSA Magazine 33Gen - Jun 2024

ASSSA Magazine 32Jul - Des 2023

ASSSA Magazine 31Gen - Jun 2023

ASSSA Magazine 30Jul - Des 2022

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR