Just another WordPress site

Inclusió Centre Mèdic Mar y Salud a Torrox (Màlaga)

15 d'abril de 2021

Ampliem el nostre Quadre Mèdic a la província de Màlaga amb la inclusió del Centre Mar y Salud, ubicat en el Passeig Marítim d’El Morche, molt proper a la nostra nova sucursal a Tórrox Costa.

Aquest centre, el lema del qual és “Mens Sana in Corpore Sano”, es caracteritza per promoure la cura i manteniment de la salut i el benestar.

Amb aquesta inclusió posem a disposició dels nostres assegurats un equip internacional de professionals que proporciona un tracte proper en diferents idiomes: espanyol, anglès, alemany, neerlandès i francès.

En ASSSA reforcem la nostra oferta sanitària incorporant centres de prestigi multilingües per oferir una assistència mèdica propera i de qualitat en diferents idiomes.

Consultar Quadre Mèdic

Tornar

ASSSA Magazine 28Jul - Des 2021

ASSSA Magazine 27Gen - Jun 2021

ASSSA Magazine 26Jul - Des 2020

ASSSA Magazine 25

ASSSA Magazine 25Gen - Jun 2020

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar