Just another WordPress site

La nova targeta electrònica sense copagaments a l’abast de tots els nostres assegurats

22 d'abril de 2021

En ASSSA continuem avançant en la implantació de la nova targeta electrònica sense copagaments, un projecte de gran magnitud i repercussió que està arribant a la seva fi.

En l’actualitat està activada i llesta pel seu ús en determinades províncies, i a partir de l’1 de juny ho estarà en la resta de les zones on tenim presència: Múrcia, Almería, Màlaga, Barcelona, Girona, Tenerife, Les Palmes i Albacete.

La nova targeta ens situa en una posició encara més competitiva dintre del sector i amb ella donem un salt qualitatiu i quantitatiu en el nostre projecte de digitalització, millorant significativament l’experiència de tots els nostres assegurats que són la nostra raó de ser.

Més informació

Tornar

ASSSA Magazine 28Jul - Des 2021

ASSSA Magazine 27Gen - Jun 2021

ASSSA Magazine 26Jul - Des 2020

ASSSA Magazine 25

ASSSA Magazine 25Gen - Jun 2020

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar