Just another WordPress site

Les Assegurances de Salut a l’alça

10 d'abril de 2024

Assegurances de Salut

Cada vegada més persones confien en les assegurances de salut privades. A Espanya quasi un 30% de la població disposa de cobertura sanitària privada, i s’espera un augment en el sector del 6% en 2024, com assenyala ICEA (Servei d’Estadístiques i Estudis del Sector d’Assegurances a Espanya). El motiu és el creixent interès per la cura de la Salut.

Actualment la societat posa en valor la medicina preventiva i el benestar integral, a la vegada que es demanden diagnòstics i tractaments eficaços i sense llistes d’espera que vagin de la ma de la digitalització i del tracte humà.

A ASSSA treballem per millorar i protegir la Salut de les persones. Per això, garantim la tranquil·litat apostant per una atenció propera i professional, incloem plans de prevenció com revisions mèdiques, i tenim cura de la Salut amb un Quadre Mèdic basat en la qualitat, la confiança i la innovació.

Tornar

ASSSA Magazine 33Gen - Jun 2024

ASSSA Magazine 32Jul - Des 2023

ASSSA Magazine 31Gen - Jun 2023

ASSSA Magazine 30Jul - Des 2022

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR