Just another WordPress site

Llancem ASSSA Magazine 33

1 de febrer de 2024

ASSSA Magazine 33

Publiquem un nou número d’ASSSA Magazine, disponible també online i en diferents idiomes, en el qual comuniquem les importants novetats de la Companyia i tractem destacats temes d’actualitat mèdica de la ma de nombrosos especialistes de prestigi.

Amb aquesta edició, número 33, posem el focus en la prevenció com a clau per la cura de la Salut a llarg termini amb articles com la hipertensió arterial o la rehabilitació del sòl pelvià. A més, animem a practicar la marxa nòrdica, un interessant i complert esport beneficiós per a totes les edats, i a recrear la recepta de llenties amb pop, un plat sorprenent i saborós de gran valor nutritiu.

Descobreixi tots els articles!

Tornar

ASSSA Magazine 33Gen - Jun 2024

ASSSA Magazine 32Jul - Des 2023

ASSSA Magazine 31Gen - Jun 2023

ASSSA Magazine 30Jul - Des 2022

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR