Just another WordPress site

Quadre Mèdic ASSSA 2024

8 de febrer de 2024

Quadre Mèdic ASSSA

El benestar dels nostres Assegurats i la cura de la seva Salut és el que ens impulsa a seguir creixent i millorant els nostres serveis. Com a mostra del treball realitzat, llancem el nou Quadre Mèdic ampliat i actualitzat ja disponible online.

En aquesta nova edició es poden visualitzar les últimes inclusions de facultatius i centres mèdics que es sumen als ja existents, configurant així un Quadre Mèdic de qualitat, disponible i actualitzat en tot moment a la nostra web per una consulta ràpida i senzilla.

Amb aquesta publicació fem patent el nostre objectiu de garantir la tranquil·litat dels Assegurats, unint esforços amb els millors professionals mèdics i fent més gran l’Equip ASSSA.

Link al Quadre Mèdic

Tornar

ASSSA Magazine 33Gen - Jun 2024

ASSSA Magazine 32Jul - Des 2023

ASSSA Magazine 31Gen - Jun 2023

ASSSA Magazine 30Jul - Des 2022

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR