Just another WordPress site

Testimonis

“Estem molt satisfets amb el tracte, tant de l’equip administratiu com de l’equip mèdic. I a més, des de la fusió amb ASSSA, tenim més facultatius disponibles en el quadre mèdic. Per recomanar al 100%.”
Jordi Rius Raventós – Pòlissa 54.820
“Estic amb ASSSA des de fa quasi 10 anys i he pogut beneficiar-me de les millores que en han anat incorporant. Tots els centres mèdics que tinc a la meua disposició són excel·lents, per la qual cosa, sé que puc ser atesa per bons professionals. Recomano ASSSA també pel seu tracte tan personal i proper. ”
Bibian Coll Ruiz – Pòlissa 55145
“Estic molt satisfeta amb la meva pòlissa de salut ASSSA. Atenció personalitzada excel·lent, un quadre mèdic amb els millors centres mèdics de la província, i àmplies cobertures. El personal de les oficines és molt amable i està sempre disposat a resoldre tots els dubtes. ”
Anna Maria Batlle Callol – Pòlissa 59.885
“Porto quasi tota la meva vida assegurat amb ASSSA i sempre hem tingut una cobertura molt completa, amb consultes mèdiques, especialistes, hospitalització... complint al més alt nivel. Durant aquest temps ASSSA, com altres grans companyies, ha avançat molt eliminant els copagaments i proporcionant una targeta electrònica per agilitzar les gestions. ”
Guillermo Garrigós – Pòlissa 53.243
“La meva pòlissa ASSSA és el complement ideal per sentir-me bé i segur. Vull destacar el tracte rebut des d’Atenció al Client, sent ràpids i resolutius quan he hagut d’utilitzar algun dels serveis. ”
Rubén Serrano Abad – Pòlissa 56.850
“He complert 10 anys com a Assegurada d’aquesta Companyia i continuo estant igual de satisfeta que el primer dia. Vull assenyalar que, a més de seguir amb els mateixos professionals de sempre, avui, gràcies a ASSSA, tinc un quadre mèdic molt més complet. Recomano ASSSA sempre. ”
Yolanda Verdugo Sobrino – Pòlissa 54.815
“ASSSA ha sigut un gran descobriment. El seu equip des del primer minut va resoldre tots els meus dubtes amb una agilitat sorprenent i em va ajudar a trobar un especialista. L’atenció al detall del personal de la Companyia i la preocupació constant pels seus assegurats han sigut l’aliat perfecte per a cuidar la meua salut. ”
Alba María López Molas – Pòlissa 60.845
“Juntament amb la meva dona i els meus fills fa anys vam contractar una pòlissa d'assegurança de salut AME, per la qual cosa després de la fusió ja podem dir que som assegurats ASSSA. Part de la meva satisfacció és causa de l'atenció que he rebut des de les oficines ASSSA.”
Carlos Pérez Pérez – Pòlissa 56.829
“Voldria destacar el bon tracte rebut pel personal de les oficines. Un equip molt quilificat, amable i predisposat a resoldre qualsevol dubte. Estic molt agraïda i espero continuar molts anys més amb vosaltres.”
Montse Martínez – Pòlissa 47.009
“Amb el canvi d'asseguradora només hem experimentat avantatges: la important millora en el quadre mèdic ens permet accedir a molts especialistes i centres, la considerable ampliació de cobertures en la pòlissa, i l'excel·lent atenció i assessorament amb el personal.”
Enric Batlle y Àngels Ràfels – Pòlissa 44.975
“Gràcies a ASSSA per totes les gestions realitzades i per comptar amb uns professionals increïbles i centres mèdics de primera categoria.”
Cristina M. Sánchez López – Pòlissa 38.347
“A l’hora de respondre a les peticions són molt eficients, en poc temps les resolen, aconsegueixen l’impossible i més. A més, estic encantada amb el quadre mèdic d’ ASSSA, tenen molt bons metges.”
Fina Rich – Pòlissa 45.229
“Valorem l’amabilitat i professionalitat dels seus empleats i l’accés immediat a l’àmplia varietat de serveis mèdics que ofereixen.”
Andreu Desplans y Roser Buxeda – Pòlissa 45.169
“ASSSA mai cancel·larà el meu contracte. A més, no hi ha increment de prima per edat.”
Petersen – Pòlissa 31.273-02
“Vaig passar per una intervenció de genoll i una col·locació de stent cardíac i va resultat tot com esperàvem, molt satisfactori.”
Paulino Royano – Pòlissa 38.398
“Estem encantats amb l’assegurança contractada, ara sabem que vam encertar en aquesta elecció. Mai ens ha faltat res. Sempre us recomanarem.”
Luís Rodríguez Freire – Pòlissa 37.922
“No tenim més que agraïments a ASSSA i al seu equip, els hem anat coneixent any rere any i ens han tractat com si fossin de la nostra família.”
Luis Mate Tovar y Rosalina Gómez Echavesustaeta – Pòlissa 27.379
“Em dóna tranquil·litat el tacte, la proximitat i la confiança que sempre hem sentit, tant la meva dona com jo, quan utilitzem el servei que ASSSA ens ofereix. Gràcies ASSSA perquè després de 45 anys i després de diverses intervencions continueu estant al nostre costat.”
Alfonso Sánchez del Río – Pòlissa 22.119
“El seu quadre mèdic és molt complet. En les meves revisions anuals el tracte rebut ha estat sempre correcte i molt professional. Quan viatgem no pot faltar la targeta identificativa d’ASSSA.”
Pilar Bruno – Pòlissa 35.992

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar

  INFORMACIÓ SOBRE EL QUADRE MÈDIC DENTAL

  EXCLUSIVAMENT PER A ASSEGURATS QUE DISPOSIN DE PÒLISSA DENTAL

  CONTINUAR