Just another WordPress site

Indiba: fisioteràpia avançada

31 d'agost de 2022Tecnologia mèdica

La tecnologia INDIBA és líder mundial en el camp de la radiofreqüència des de fa 35 anys.

Des de consulta, a través del corrent d’alta freqüència, produïm una bioestimulació cel·lular que accelera la cicatrització del teixit, fent que el procés de reparació natural del cos sigui més ràpid, augmentant el flux de sang que subministra oxigen i nutrients per al procés de reparació. Així doncs, podem emprar la nostra aparellologia des de la fase més aguda de la lesió per a reduir la inflamació i el dolor, accelerant així el procés global de rehabilitació.

Els efectes del tractament depenen de la temperatura aconseguida i del temps que la temperatura es manté en la zona tractada. Aquests beneficis únics estan recolzats per més de 19 anys de recerca molecular que compten amb més de 300 documents i estudis clínics. El resultat d’aquests estudis va establir que la radiofreqüència òptima per a aconseguir canvis significatius i assegurances és de 448 kHz.

És el dispositiu de radiofreqüència més fiable i d’efectivitat demostrada amb evidències clares en consulta per a tractaments de:

 

Fisioteràpia esportiva i rehabilitació

L’ús de INDIBA ajuda als esportistes a recuperar-se més ràpidament de les lesions, evitant recaigudes i millorant el seu rendiment. La majoria dels equips de la Champions League, la Premier League, el ciclisme professional, l’atletisme i el tennis utilitzen INDIBA, entre molts altres. Quan un atleta té una lesió que li impedeix competir, necessita accelerar el procés de reparació del teixit, per la qual cosa amb l’aplicació d’aquesta tecnologia aconseguirà resultats ràpidament i de manera segura. Pot utilitzar-se per a tractar:

 

Patologia de sòl pelvià

Els homes i les dones poden sofrir disfuncions en el sòl pelvià causades per diferents factors com poden ser els parts vaginals, l’edat, les cirurgies pelvianes, les malalties del col·lagen, etc. arribant a ocasionar incontinència urinària, fecal o, fins i tot, un prolapse genital. Aquests símptomes poden aparèixer combinats amb molèsties o dolor pelvià. Des de la consulta de fisioteràpia avançada podem dirigir el tractament amb INDIBA a:

 

Fisioestètica

INDIBA® actua equilibrant el metabolisme cel·lular, per tant, millora el to muscular i de la pell, millorant la circulació i promovent la síntesi de col·lagen i elastina. A més, estudis de biologia molecular han demostrat que els adipòcits disminueixen la seva activitat, reduint els dipòsits de greix en el nostre cos.

Un dels objectius fonamentals del fisioterapeuta és mantenir l’elasticitat i la funcionalitat dels teixits tous. I és gràcies a aquesta tecnologia que podem millorar l’estat de la pell, la flaccidesa i l’adipositat localitzada en determinades zones com el pit, l’abdomen i les cames.

En el cas del tractament de cicatrius (com podria ser després d’una cirurgia o d’una cesària) INDIBA pot accelerar la curació, reduint la inflamació i els hematomes per a afavorir la cicatrització correcta. En un altre tipus de tractaments, per a millorar el dolor i la circulació de les cames, podem integrar INDIBA amb tècniques manuals, afavorint el drenatge limfàtic i la relaxació.

Alejandro Pérez Campaña

Fisioterapeuta i Director en Clínica Campaña

ASSSA Assegurances de Salut

La informació publicada en aquest mitjà no substitueix ni complementa cap manera l’atenció directa d’un metge, ni el seu diagnòstic, ni el tractament que prescrigui; tampoc s’ha d’utilitzar per a l’autodiagnòstic.

L’ús que faci el lector d’aquest servei es realitza sota la seva exclusiva responsabilitat.

ASSSA recomana que per a qualsevol qüestió relacionada amb la seva salut consulti sempre amb un metge.

Tornar

Cirurgia bariàtrica, el mètode definitiu per a combatre l’obesitat

agost 3, 2022 Tecnologia mèdica

L’obesitat és una malaltia crònica, complexa i multifactorial que sovint ve acompanyada d’altr…

ASSSA Magazine 30Jul - Des 2022

ASSSA Magazine 29Gen - Jun 2022

ASSSA Magazine 28Jul - Des 2021

ASSSA Magazine 27Gen - Jun 2021

Veure totes les revistes

Política de cookies Política de privacitat Avís Legal Desarrollado por Espira

  ET TRUQUEM

  Emplena el formulari i et truquem

  política de privacitat

  Truca'ns al 965 200 106

  965 200 106

  Seleccioneu l'idioma

  Trieu l’idioma en què voleu mostrar el bloc

  Tancar

  NOTA INFORMATIVA

  REGLAMENTO PARA LA DEFENSA DEL ASEGURADO DE ASSSA

  Este reglamento tiene por objeto regular el funcionamiento del Servicio de Atención al Cliente y del Defensor del Asegurado de ASSSA, así como las relaciones entre ambos. Se rige por la Ley 44/2002 de 22 de noviembre, de Medidas de Reforma del Sistema Financiero y por la Orden ECO 734/2004, de 11 de marzo, sobre los departamentos y servicios de atención al cliente de las entidades financieras.

  El Reglamento para la defensa del asegurado puede solicitarlo en la siguiente dirección de correo: sacquejasyreclamaciones@asssa.es.

  Tancar